spil

Tiki Wonders

Tiki Wonders

Danmark kan være et koldt sted, især om vinteren, og når mørket falder på om eftermiddagen kan det være nemt at drømme sig til et varmt og eksotisk land, hvor kokosnødder falder fra palmerne og kolde drinks, serveres på stranden. Med Tiki Wonders drømmer Net Entertainment med dig – og gør mere end det. Tiki Wonders giver dig chancen for at vinde nok mønter til ikke blot at drømme om paradisøen, men rent faktisk besøge den.

Velkommen til Paradis

Net Entertainment er kendt for deres farverige og engagerende spillemaskiner. Tiki Wonders er ingen undtagelse. Farveladen er rig på varme og sydens sol og lokker spilleren med dens eksotiske ikoner. Tukaner, drinks i kokosnødder, firben, der soler sig på en varm sten og delfiner, der leger i vandet, er blot nogle af symbolerne på tromlerne.

Tiki Wonders kan ikke prale af at have flest tromler eller flest spillelinjer. Der er de sædvanlige fem tromler, og 30 spillelinjer. Det er ikke alverden, men nok til at gøre spillet interessant, og det er selvfølgelig krydret med wild- og scattersymboler.

Surferen er wild, og bølgen har surfer på skyller alle andre symboler væk. Rammer du en særdeles god bølge og får fem surfere på stribe er der en kontant udbetaling på 10.000 mønter. Det eneste symbol, der står fast mod surferen og bølgerne, er scattersymbolet, den dansende hulahula-pige.

Er du så heldig at ramme tre hulapiger, får du ti gratis spins og 3x multiplikator, fire giver dig 20 og står der fem dansende piger, når tromlerne har rullet færdig, får du 30 gratis spins.

De progressive vidundere

Der er altså gode chancer for både jackpots og gratis spins, men Tiki Wonders byder på noget, der er større end det, for Tiki Wonders er en dels af Net Entertainments Wonders-maskiner, som også tæller Geisha Wonders og Icy Wonders. For spilleren betyder det, at der er to store progressive jackpots, som du har chancen for at vinde, uanset hvilken af maskinerne du spiller på.

Du skal ikke gøre noget for at vinde jackpotten, udover at have lidt held i sprøjten. Når du spiller Tiki Wonders, vil du se, at der ved nogle af de almindelige symboler, bliver tilføjet en gul stjerne. Rammer du fire stjerner på stribe, vinder du Wonder Jackpotten, den mindste af de progressive, og er du rigtig heldig får du fem stjerne, som giver Mega Wonder Jackpotten, og den er ikke bare stor, den er rigtig stor.

Lyden af Caribien

Tiki Wonders lyder eksotisk og afslappende, som en dag ved stranden. Desværre er den måske for afslappende. Musik er der intet af, i stedet er det lyden af små bølger, der slår ind mod stranden og fugle, der synger i trætoppene. Det er meget behageligt, men også en kende kedeligt. Til gengæld er det overraskende engagerende med lyden af olietønder, når tromlerne ruller, og Hawaii-guitar når du får en jackpot.

Paradis venter

Tre store jackpots, hvoraf to er progressive, bør i sig selv være nok til at prøve Tiki Wonders, og når du oven i købet kan slappe af og drømme dig væk til en paradis-ø er der ingen grund til ikke at prøve Net Entertainments Tiki Wonders. Du kan endda læne dig tilbage i stolen og lade maskinen spille selv, og lade dig føre væk i bølgernes brusen. Tiki Wonders kan prøves hos blandt andre Casino Euro.