spil

Simsalabim

Hokus pokus Simsalabim – Nu skal der trylles.

Denne NetENt slotmaskine har trylleri som emne. Måske kan du trylle en masse penge ned i din lomme – måske ikke. Det fantastiske med magi er, at man aldrig helt kan gennemskue hvordan det går til. Det er der kun en der kan, og det er tryllekunstneren selv. Hvis du tror på dit held, eller hvis du har den lille eksamen i tryl, så løber du måske af med præmien.

Grafik og lyd

Simsalabim har følgende symboler : hat, hånd med spillekort, en tryllekasse, en hvid HØNE i bur, es, konge, dame og knægt.

Der er et lille indlagt spil, hvor du skal prøve at vælge rigtigt.

Du kan også en lille “kanin-film”, hvor du skal trylle kaniner op af hatte.

Lyden kan, som i alle NetENts spil slåes fra hvis du ønsker det.

Der er ingen musik der spiller, men små melodier hører til de forskellige gevinster.

Spillet

Simsalabim har 5 hjul, 25 linjer og 3 rækker.

Der er Wild-symbol, Scatter-symbol og bonus-symbol.

Wild-symbolet er den lidt underlige tryllekunstner med de hvide handsker.

Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler så der fremkommer vinderkombinationer. Undtagen lige scatter og bonus-symbolerne.

Du får Jackpot hvis du får 5 Wild-symboler på en gang. De kan være placeret hvor som helst på hjulene.

Jackpotten er 7500 mønter.

Scatter-symbolet er den magiske æske. Når du får Scatter-symboler vinder du en gratis spin. Har du tre Scatter-symboler får du 10 gratis spin. Har du 4 scatter-symboler får du 20 gratis spin. Og har du 5 Scatter-symboler får du 30 gratis spin + 200 mønter. Alle gevinster du får, mens du er i gratis spin-spil, bliver ganget med tre.

Du får gratis spin fra Scatter-symboler, hvis du får 3 eller flere, placeret frit på hjulene.

Bonusspil

Du får bonus spil hvis du har tre eller flere kaniner. Hvis du får et bonusspil, skal du trække kaniner op af 12 tryllehatte. Der er gevinster i de 9 ud af de 12 hatte, så der er fine chancer for at vinde. Hvis du tryller med en dårlig hat, kommer der kun røg op, og så slutter dit bonusspil…….øv

Indsatser og gevinster

Du kan selv indstille hvor meget du vil spille for. Den mindste indsats er 0,10 ører mens den maksimale indsats er hele 2.500 kr pr. spin. Der er ikke nogen indlagte gamling spil i Simsalabim. Så alt hvad du vinder er dit, og bliver overført til din status. Du indstiller selv hvor meget dine mønter skal være værd, og hvor mange linjer du vil spille på. Så du kan sagtens indstille maskinen efter din pengepung. Du indspiller alt ved at klikke på Paytable knappen.

Konklusion

Simsalabim er et sjovt og underholdende slotspil, der opfylder de krav man måtte have til et spil af den slags. NetENt har igen lavet et spil der fint lever op til deres standart.                                                                     Der er pæn en mulighed for vinde, og du skal ikke satse ekstra for at få gevinsten med hjem. Så frem med tryllestaven og sving den og sig Hokus pokus SIMSALABIM.